Connect with us

Kultúra

Diváci budú riešiť záhadnú vraždu v salóne Šialené nožničky

Published

on

Reklama

Dom umenia uvedie 18. novembra o 19.00 h kriminálnu komédiu, v ktorej sa do pátrania po vrahovi zapoja aj diváci. Teatro Wüstenrot príde do Piešťan so svetoznámou hrou Šialené nožničky.

sialene noznicky

Reklama

REKLAMA

450X222 primator hudcovic

Reklama

Kadernícky salón Šialené nožničky, ktoré vedie majster hrebeňov Tony Kulma, má exkluzívnu klientelu a teší sa veľkej obľube u zákazníkov. Vysoko profesionálne renomé je náhle ohrozené. Vo vedľajšom byte – susediacom so salónom – sa nečakane udeje vražda. Podozriví sú rovnako zamestnanci kaderníctva, ako aj jeho návštevníci. Vyšetrovania sa chopí polícia a diváci.

Skvelá kriminálna komédia, v ktorej jedno z hlavných slov na priebeh a smerovanie deja má interaktívny postoj samotných divákov predstavenia. Hra, ktorá obletela takmer celý svet. S nadšenými reakciami publika sa dodnes hrá v Bostone (tam nepretržite od roku 1980 – za čo si vyslúžila zápis do Guinessovej knihy rekordov, ako súvisle najdlhšie sa hrajúca činoherná hra na svete) a ďalších svetových metropolách.

Účinkujú: Peter Kočiš /Marcel Ochránek, Karin Olasová, Dušan Szabo, Marek Majeský, Jana Valocká / Lucia Vrablicová, Juraj Hrčka / Erik Peťovský

Úprava a réžia: Svetozár Sprušanský

(pr)

Populárne články