Connect with us

Kultúra

Deti oslávia svoj deň s raperom Egom

Published

on

Reklama

Koncom mája bude Námestie slobody patriť najmenším. Pri príležitosti ich medzinárodného dňa im zahrajú a zaspievajú Ego, DJ Popper a Polemic. Organizátori z Ruka Hore Agency a B&R Group pre nich tiež pripravili množstvo sprievodných podujatí.

[singlepic id=45815 w=520 h=340 float=center]

Reklama

V piatok 30. a v sobotu 31. mája sa deti môžu tešiť napríklad na detské dopravné ihrisko, maľovanie na tvár, kúzelníka, nafukovací hrad, minidisco, balónové kreácie, tvorivé dielne aj bábkové divadlo. Zábavy bude dosť pre všetkých.

Hlavnou hviezdou, ktorá určite priláka aj starších, bude raper Ego. Jeho dva roky starý singel Žijeme len raz sa stal najsledovanejším slovenským videom na Youtube. Zároveň mal byť predzvesťou jeho sólového albumu, ktorý fanúšikovia netrpezlivo očakávajú v tomto roku. Tentoraz však Ego zaspieva pre najmenších s hudobným sprievodom, o ktorý sa postará DJ Popper.

Reklama

Vrcholom programu druhého dňa venovaného deťom bude Polemic. Kapela, ktorá pôsobí na slovenskej hudobnej scéne už takmer 20 rokov vlani vydala svoj desiaty album s názvom Hey! Ba-ba Re-bop. Aj ten je plný hitov, ktoré poznáme nie len s rádií.

Program pri príležitosti Medzinárodného dňa detí na Námestí slobody je pre všetkých a zadarmo.

den-deti_piestany

Text: Tlačová správa Ilustr. foto: MP

Populárne články