Connect with us

Kultúra

Desmod zahrá vianočný koncert už v novembri

Published

on

Reklama

Populárna rocková kapela z Nitry vystúpi na Vianočnom unplugged koncerte v Kursalone už v sobotu 30. novembra o 19.00 h. Organizátor podujatia Agentúra Duna a Kuly s kapelou  chystajú až niekoľko darčekov – známe skladby predvedú muzikanti aj v netradičnom sviatočnom aranžmá, príde aj päť špeciálnych hostí a každý návštevník dostane welcome drink.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hlk0fUNGgVE[/youtube]

Reklama

„Na Piešťany sa veľmi, veľmi tešíme, je to nádherné mesto, kam sa vždy radi vraciame. Veľmi nás potešilo pozvanie do priestorov Kursalonu, to miesto má neskutočnú atmosféru. Mám veľmi rád koncerty pre menší počet ľudí, máme tak väčší kontakt s fanúšikmi. Vianočné koncerty sú špeciálne aj pre nás muzikantov, poctivo sa všetci jedenásti pripravujeme a poviem vám, tento unplugged koncert treba vidieť, niektoré skladby nespoznáte,“ povedal o pripravovanom koncerte Kuly.

Piešťanská Agentúra Duna stojí za množstvom známych podujatí ako Topfest, Lodenica, Hody Trebatice a podobne, ktoré sa môžu pochváliť skvelým výberom účinkujúcich a precíznou prípravou. Jej šéf Dušan Drobný povedal, že už na jar pripravujú spoločný koncert Desmodu a IMT Smile. Či budú hrať aj v Piešťanoch, zatiaľ neupresnil.

Reklama

Kapela IMT Smile koncertovala v piešťanskom Kursalone v roku 2011 a jej vystúpenie malo vynikajúcu atmosféru. Hoci veľká sála Kursalonu nie je priamo koncertným priestorom jeho výhodou je, že kapela má priamy kontakt s divákmi a spoločne si vzájomnú previazanosť naozaj užívali.

Zdroj: Tlačová správa ku koncertu – upr., krát.

Populárne články