Connect with us

Kultúra

Davová psychóza vyráža na turné. Zastaví sa aj v Piešťanoch

Published

on

Reklama

Punková legenda Davová psychóza vyráža po roku a pol na turné s názvom We support Occupy – Davová psychóza Tour 2012. Turné štartuje 30. marca a už 6. apríla odohrá kapela koncert aj v piešťanskom Lodenica Muzik Pube.

[singlepic id=27364 w=320 h=240 float=right]Počas štyroch týždňov má Davová psychóza na programe 16 koncertov, z toho 10 na Slovensku a 6 v Čechách a na Morave. Na každom koncerte sa predstaví minimálne jeden hosť. Mená týchto kapiel sú zverejňované postupne. Na každý koncert si však Davová psychóza pozvala mladšie kapely a dve staré a ostrieľané  punk-rockové legendy Ilegality a Zeměžluč.

Reklama

Davová psychóza v zložení Jano – spev, Marcel – gitara, Hulo – basa a Cibi – bicie predstaví na každom koncerte prierez všetkých doterajších albumov v podobe približne 25 skladieb, pričom koncertný program bude trvať takmer 90 minút. Na turné We support Occupy Davová psychóza oslávi zároveň aj svoje 25. výročie existencie (1987 – 2012). Vstupenky na takmer každý koncert turné sú k dispozícii v každej pobočke spoločnosti Ticketportál.

Tesne pred turné, koncom marca vyjde vo vydavateľstve Papagajův hlasatel records dlhoočakávaná reedícia tretieho albumu Davovej psychózy Kríza vedomia (1998) a to ako CD v digipack prevedení, doplnenom o video bonusy aj ako LP.

Reklama

Viac info nielen o blížiacom sa turné Davovej psychózy je možné nájsť na aktualizovanej oficiálnej stránke kapely a na Facebooku.

Text: ts

Populárne články