Connect with us

Kultúra

Countryfest Bohunice plný dobrých koncertov i veselej zábavy

Published

on

Reklama

Countryfest Bohunice je tu. Už zajtra sa otvoria brány areálu amfiteátra v Jaslovských Bohuniciach a vy si môžete užívať víkend plný zábavy a dobrej hudby. Čaká na vás dvadsaťštyri vystúpení kapiel a bohatý sprievodný program.

Program odštartuje o 18:00 h česká skupina Gympleři. Po nich nasleduje Věra Šusteková a Poutníci. Hlavným ťahákom večera bude koncert Tomáša Linku a kapely Přímá Linka a taktiež vystúpenie kapely COP. Medzitým si ženy zasúťažia v pití piva, takže aj počas prestávky sa bude na čo pozerať. Ak by ste mali ešte veľa energie, môžete sa po koncertoch zabávať vrámci country bálu so skupinou Texas.

Reklama

V sobotu program na Malej scéne štartuje už pre jedenástou. Predstaví sa vám Penco a Eifel a Danča. Po nich nasledujú vystúpenia Vuur(SK), Trampas (SK), Album (CZ), Bonza a Luboša Beňa (SK), Graeme Mark (IRL), Heartbeats (SK), Peťa Luhu (SK) a Nezmařov (CZ). Na Veľkej scéne program odpáli o 18:10 h Hrdza. Po nej nasleduje Bystrik (SK), Taxmeni (CZ), Kamelot (CZ) a americko-nemecká formácia Nighthawk. Po polnoci vás bude zabávať Slniečko. Ak by vám bolo stále málo, pripravená je aj nočná scéna, kde od jednej do tretej budú hrať Neznámi a Blackhorse.

Bohatá je aj ponuka sprievodných podujatí. V sobotu o deviatej dopoludnia deti poteší vystúpenie Divadla Babena. Od desiatej je pripravená zábava na člnoch, rybolov, indiánsky tábor, lukostreľba, streľba zo vzduchoviek, Gaming Keep (stolové hry, ktoré si môžete vyskúšať spolu s inštruktorom), nafukovacia šmykľávka, aquazorbing, nafukovací hrad, paintball (počas celej soboty je pre deti zdarma), kin – ball, sokoliari, výučba baseballu, stanové mestečko, Ferari California, American Cops, elektrický boxer, maľovanie na tvár (2 stanoviská), elektrický býk a virtuálna realita.

Reklama

O jedenástej začína Cesta indiánskym lesom, kde budú musieť udatný bojovníci zdolať dravú rieku, uloviť bizóna, obrániť tábor, trafiť nepriateľa a prekonať priepasť.

 

Zabaviť sa môžu deti aj na tvorivých dielňach. Pripravená je tiež jazda na koňoch, či funny pena.

Bude sa tiež súťažiť v pretláčaní rukou, chystajú sa tiež Majstrovstvá Bohuníc v skákaní pupkáčov, ženy aj muži budú držať pivo na čas i jesť cigánsku. Samozrejme nebude chýbať ani súťaž v pití piva a súťaž o najkrajšie country tričko.

V uplynulých dňoch sme organizovali súťaž o dva krát dve vstupenky na festival. V žrebovaní sa šťastie usmialo na Beatu Duračkovú a Zuzanu Šokovú, ktoré správne odpovedali, že v sobotu o 21:30 h bude hrať Kamelot. Gratulujeme.

-th- Foto: Countryfest Bohunice/photomm.net

Populárne články