Connect with us

Kultúra

Countryfest Bohunice 2023 láka na Čechomor, COP, Janu Kirschner či revival klasiky Brontosauři

Obľúbený festival Countryfest Bohunice prinesie aj tento rok svojim návštevníkom kvalitný hudobný program, spolu s množstvom sprievodných podujatí pre celú rodinu – vrátane originálneho handmade trhu či kvalitnej gastro zóny. Letná hudobná slávnosť v Jaslovských Bohuniciach sa bude konať 21. až 23. júla v krásnom prostredí prírodného amfiteátra.

Published

on

Reklama

Countryfest Bohunice 2023 ponúkne opäť zaujímavý mix folku, country a bluegrass. Návštevníci sa môžu napríklad tešiť na ľudové piesne v rockovom aranžmá známej skupiny Čechomor, rytmickú tvorbu Bystrík bandy či vystúpenie populárnej pesničkárky Jany Kirschner. Moderné country s prvkami klasického amerického štýlu zasa prinesie holandská zostava Music Road Pilots, ktorá podľa slov organizátorov predstavuje aktuálnu špičku v rámci svojho žánru.

Medzi ďalšie doteraz potvrdené skupiny patria COP, piešťanské Slniečko, Marien, Alan Mikušek & Band. Fanúšikov klasických česko-slovenských country hitov zaručene poteší vystúpenie skupiny Brontosauři Revival – jediný revival oficiálne uznávaný samotnými bratmi Jánom a Františkom Nedvědovcami. Kompletný program bude zverejnený čoskoro.

Reklama

Oddych a zábavu si návštevníci budú môcť už tradične vychutnať vďaka rôznorodému programu. Nebudú chýbať obľúbené celorodinné aktivity, ako napríklad indiánska dobrodružná cesta, ďalej herná zóna či rôzne súťaže pre malých aj veľkých. Bude možnosť sa člnkovať, chytať ryby, zaloziť si v lanovom centre a veľa ďalších prekvapení, ktoré budú organizátori zverejňovať na sociálnych sieťach v priebehu nasledujúcich mesiacov.

Countryfest Bohunice však už tradične poskytne potešenie pre všetky zmysly svojich návštevníkov, preto nebude chýbať ani gastrozóna s chutnými jedlami a nápojmi od obľúbených prevádzok z okolia Trnavy. Za preskúmanie budú určite stáť aj originálne kvalitné ručné výrobky od lokálnych tvorcov, ktoré bude možné získať v handmade zóne.

Reklama

Podujatie sa uskutoční aj toto leto v krásnom prírodnom amfiteátri Jaslovských Bohuníc. Okrem stanovania v parku bude tiež možnosť využiť ubytovacie kapacity neďalekého internátu. Vstupenky bude možné zakúpiť na predpredaj.sk, permanentka na celé podujatie stojí 28 eur. Ďalšie informácie budú zverejňované na oficiálnom webe a FB skupine festivalu.

Populárne články