Connect with us

Aktuality

City Fest: Slniečko zahrá dnes večer

Published

on

Reklama

Včerajšia búrka prerušila City Fest práve v čase, keď Námestie Slobody aj priľahlé uličky praskali vo švíkoch. Búrka spôsobila tiež výpadky elektriny a tak organizátori po krátkej prestávke pristúpili k rozhodnutiu zrušiť ďalší program a presunúť ho na nedeľu. Obľúbenú piešťanskú skupinu Slniečko si tak budete môcť užiť dnes večer o 20:00 h. Program však začína už o 15:00 h.
!cid_FB92386D-E863-45AB-8E51-44EF0107DE36

,,Nechceli sme riskovať, a keďže búrka neutíchala po krátkej prestávke sme sa rozhodli, že to bude najlepším možným riešením, a ľudia si tak budú môcť sľúbený program vychutnať dnes o 20.00 hodine. Veríme, že aj keď nám počasie včera neprialo, táto zmena bude pozitívnym vyvrcholením tohto skvelého podujatia, ktoré je predovšetkým pre obyvateľov nášho mesta,“ informoval organizátor festivalu  Ján Románek.

Reklama

Koncerty dnes začínajú dychovkou o tretej popoludní, potom o pol šiestej zahrá Váh River Band a po nich o siedmej podvečer vystúpia Double Trouble. Vyvrcholením dnešného programu i celého festivalu bude koncert skupiny Slniečko.

Autor: ts

Reklama

Populárne články