Connect with us

Kultúra

Charizmatická MØ, prekvapujúci Kaytranada i strhujúci Dub FX, aj taký bol včera GRAPE

Published

on

Reklama

Opäť vypredaný festival Grape 2016 prilákal do Piešťan až 10 000 ľudí, ktorí zažili jedinečný mix zábavy, hudby a vizuálneho umenia. Včera svoje jedinečné koncerty predviedli napríklad MØ, Dub FX či Kaytranada, či Jake Bugg, ale aj mnohé ďalšie domáce a zahraničné kapely, ktoré potešili návštevníkov. Program dnes pokračuje až do neskorej noci, tešiť sa môžete napríklad na módnu prehliadku, stand-up Silné reči a vystúpenia hudobníkov, medzi ktorými budú napríklad Milky Chance, HVOB, Block Party, Bokka a Jana Kirschner. 

IMG_3486_resizeGRAPE prináša aj tento rok poriadnu dávku zábavy, v prvom dnis si ľudia užívali autordróm i kolotoč, ktorého návšteva si vyžadovala poriadnu dávku odvahy. Artisti zase predvádzali rôzne cirkusantské vystúpenia, nechýbala fotostena, rôzne inštalácie a tiež výstava kritizujúca diktatúru. Na šiestich koncertných pódiách, sa naplno predviedli napríklad kapely Billy Barman, kanadský hudobník Louis Kevin Celestin známy pod menom Kaytranada a snáď celé hľadisko roztancovalo české elektro-tanečné zoskupenie Skyline. Strhujúce boli vystúpenia umelca Dub FX, ktorý spája prvky beatboxu a loopovania, či charizmatickej dánskej speváčky MØ.

Reklama

IMG_3715_resizeIMG_2837_resizeIMG_2654_resizeIMG_3713_resizeIMG_3176_resizeIMG_3033_resizeIMG_2874_resizeIMG_2973_resize

Reklama

-lt-

Populárne články