Connect with us

Kultúra

Celebrity budú mať predpremiéru

Published

on

Reklama

Doteraz neuvedená divadelná hra Stanislav Štepku bude na verejnosti prezentovaná 22. októbra o 18.00 h v Kultúrnom dome vo Veľkých Ripňanoch.

[singlepic id=14543 w=320 h=240 float=left]Členovia divadla Hlavina z Radošiny hru Celebrity nacvičovali pod režijným vedením autora Stanislava Štepku celé leto. Ten na začiatku prázdnin povedal, že sa vždy veľmi teší na leto, pretože spolupráca s ochotníkmi z jeho rodnej dediny je preňho najlepším oddychom.

Reklama

Súboru sa po dlhšom hľadaní podarilo nájsť dva nové spevácke a herecké talenty Dianu Minarovičovú a Paťu Drobnú, Celebrity sú totiž založené na speváckych výkonoch hlavných hrdinov.

[singlepic id=14544 w=320 h=240 float=right]„Je to pôvodná komédia s trpkým pozadím, ktorú som pre Hlavinu napísal. Práve preto úzkostlivo dbáme na to, aby tam boli dobre obsadení ľudia. Hra má názov Celebrity a je z prostredia showbiznisu, superstar a všetkých tých vecí, čo ľudia vidia na obrazovke. Je hlavne o tých, ktorí to vyrábajú,“ povedal o svojom novom diele Stanislav Štepka.

Reklama

Premiéra hry v podaní divadla Hlavina bude 11. decembra počas Radošinských Vianoc.

[nggallery id=790]

-inf- foto: Lukáš Chovanec

Populárne články