Connect with us

Kultúra

Billy Barman odpremiéruje nový singel spolu s videoklipom

Published

on

Reklama

Už tento štvrtok 1. decembra odvysiela Rádio FM v relácii Ráno na eFeMku premiérovo nový singel skupiny Billy Barman s názvom Strmá voda.

[singlepic id=22638 w=520 h=520 float=center]Barmani majú za sebou najvyťaženejšie koncertné leto vo svojej relatívne krátkej trojročnej histórii, keď sa s nimi mohli stretnúť aj Piešťanci na festivale Grape.  Napriek tomu sa hneď po lete pustili do práce na nových pesničkách a výsledok budeme môcť už čoskoro počuť v éteri Rádia FM. Podľa speváka Juraja Podmanického je text inšpirovaný jeho vzťahom k Dunaju: „Príbeh je samozrejme vymyslený, ale kolujú legendy o krásnej Eme, ktorá sa ukrýva v konároch stromov na petržalskej strane.“

Reklama

K novinke kapela zároveň zverejní aj videoklip, ten sa nakrúcal v období jesenného turné kapiel Tata bojs, Para a Billy Barman na koncertoch, ako aj v štúdiu počas prác na novom singli a v exteriéri na Záhorí počas photoshootingu. „Chceli sme hlavne zachytiť skvelú atmosféru na koncertoch. Aj keď je text skladby trošku vážnejší, myslím, že táto kombinácia sa podarila“, dodáva Juraj.

Skupina Billy Barman vydala v decembri minulého roka svoj debutový album Noční jazdci. Vo februári si prevzala cenu Radio_head award za album roka podľa hlasovania poslucháčov Rádia FM.

Reklama

Autor: TS

Populárne články