Connect with us

Kultúra

Beznádejne vypredaný Dom umenia zažil včera legendárny Queen vďaka Fragile

Published

on

Reklama

Dom umenia v Piešťanoch zažil včera 8. júna podvečer výnimočný koncert skupiny Fragile, ktorá oživila nesmrteľné hity legendárnej britskej kapely Queen. Speváci Jana Golis, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Vilo Csontos, Slávo Košecký, Martin Madej, Kamil Mikulčík a Braňo Kostka predstavili skladby v netradičných aranžmánoch. O hudobnú stránku sa zase postarali také veličiny, akými sú Martin Valihora, Štefan Bugala, Tomáš Gajlík, Eugen Vizváry, Roland Kaník, Michal Bugala, Juraj Zaujec, Juraj Griglák a Juraj Gregorík. Publikum v beznádejne vypredanom Dome umenia si koncert poriadne užilo a vychutnalo piesne ako The Show Must Go On, I Want To Break Free, Bicycle Race, ale aj mnohé ďalšie.

Fragile (16)

Reklama

„Pre všetkých, ktorí majú radi skupinu Queen je určite strašne smutné, že ju už nemôžu zažiť hrať naživo. Pri príprave projektu nám išlo o to, aby ste si ich skladby mohli opäť vychutnať. Samozrejme Freddie Mercury už nie je medzi nami, je nenahraditeľný a bol úplne jedinečný, ale hudba má fantastickú vlastnosť a to tú, že je nesmrteľná. Hudba skupiny Queen navyše mnohým z nás pripomína nádherné zážitky z detstva a z mladosti,“ povedal publiku počas koncertu Braňo Kostka.

Fragile (18)

Reklama

Fragile (13)Fragile (17)Fragile (15)Fragile (14)Fragile (12)Fragile (9)Fragile (10)Fragile (11)Fragile (8)Fragile (7)Fragile (6)Fragile (4)Fragile (5)Fragile (2)

-lt-

Populárne články