Connect with us

Kultúra

Belešová a Kollarová otvoria Poradňu krásy Šereď

Published

on

Reklama

Dvojica majiteliek exkluzívneho zariadenia Poradňa krásy Sereď vždy raz do mesiaca opúšťa svoju luxusnú ambulanciu a vyrážajú so svojou prezentáciou medzi ľudí. Do Malej sály Domu umenia prídu vo štvrtok 26. januára o 19.00 h. 

[singlepic id=24745 w=320 h=240 float=left]Oľga Belešová (herečka divadla GuNaGu, známa aj z TV seriálov) a Lucia Kollarová (publicistka, moderátorka) budú radiť v oblasti krásy, štýlu, sexepilu, noblesného správania, ľúbostných vzťahov, mediálnej komunikácie a gastronomickej kultúry je fascinujúcou informačnou smršťou, aká na Slovensku nemá obdobu.

Reklama

Komika Poradne krásy Šereď spočíva v kontraste absolútnej civilnosti Lucie Kollárovej a v štylizovanosti postavy pani Eriky (Oľga Belešová ), vo výbere netradičných tém, ktoré oslovujú ženské aj mužské publikum, v búraní tabu a v sebairónii. Pani Lucia a pani Erika, ako sa dámy oslovujú, spojili svoje sily, aby šírili osvetu, krásu, a zvyšovali sebavedomie slovenským ženám. Mapujú ženský vesmír, prezentujú spôsob ženského myslenia, ženský pohľad na svet, veci a mužov. Predstavenie je interaktívne, diváci sa v priebehu predstavenia stávajú súčasťou diania.

Belešová a Kollárová sú prvou a jedinou čisto ženskou komickou dvojicou na Slovensku. Ich Poradňa krásy Šereď existuje výlučne ako komická dvojica, postavy pani Eriky a pani Lucie sami za seba a jedna bez druhej nevystupujú. V súkromí sú Kollárová a Belešová blízkymi priateľkami.

Reklama

Zdroj: wikipedia.sk

Populárne články