Connect with us

Kultúra

Átrium Arty ožije letnými podujatiami

Leto je v plnom prúde, ulice rozpálené a Kultúrno-kreatívne centrum ARTA na Kollárovej ulici tak presúva svoje podujatia najmä do svojho ikonického átria. Letný program začal náhradným termínom divadelného predstavenia piešťanských Neochotníkov – študentov strednej školy. Majster slova a znalec filmu ovládne noc najlepšími svetovými reklamami, na svoje si prídu opäť aj skejteri či labužníci. ARTA je verejným priestorom, láska ide cez žalúdok, a preto je pripravená aj komunitná grilovačka pre všetkých, ktorí chcú vedieť o centre viac a ktorým do rytmu zahrá mladá krv DJ scény Eric C. Júl uzavrieme otvorením novej výstavy pouličnej galérie Vitrínky.

Published

on

Reklama

 

STREDA / 19. júl / 21:00 / projekcia a prednáška
Večer najlepších svetových reklám s Petrom Konečným (LETO V ÁTRIU)

Peter Konečný prichádza s krátkym audiovizuálnym žánrom – kinom a televíznou reklamou. Pripravil si pre vás desiatky reklám, ktoré považuje za výnimočné v symbióze kreatívy a prevedenia. Pozrieme si najoceňovanejšie svetové kreatívy, zakázané koncepty, komparatívne provokácie, najlepšie virálne a gerilové videá a samozrejme najvtipnejšie reklamné kampane. Čaká vás nezabudnuteľný, kreativitou nabitý večer o reklamách, ktoré určite nebudete chcieť prepínať. / Vstup: 5 EUR predpredaj / 7 EUR na mieste.

Reklama

SOBOTA / 22. júl / 17:00 / skateboarding
No hejt, skejt! / SUMMER EDITION

Leto je v plnom prúde, ulice rozpálené, tak poď rozpáliť aj kolieska na svojom skejte! Na miničku v ARTE ťa opäť privítajú chalani z lokálneho Moonset Skateboards. Škola jazdenia, originálne dosky, triky skúsených či skúšanie neskúsených. Ak nemáš vlastnú dosku, nevadí! Prídi aj tak a ideálne s prilbou. Po skejtovačke sa posilníme v rytmoch dobrej hudby aj dobrou grilovačkou. V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie presúva na náhradný termín. / Vstup: voľný

Reklama

SOBOTA / 22. júl / 17:00 / grilovačka, DJ
LETO V ÁTRIU: Grilovačka + DJ Eric C

S letom prichádzajú ruka v ruke aj komunitné grilovačky. Príď si hodiť niečo na gril, stretnúť známych, spoznať ľudí z ARTY a užiť si letný večer pri hudbe v priateľskej a neformálnej atmosfére. Vítaní sú všetci! Každý si na gril prinesie, čo má rád, o pitný režim sa postará náš “Dosť dobrý bar” a o hudbu mladá krv scény – Eric C. Cez lásku k hudbe a tancu sa dostal aj za Dj pult. Do svojich setov rád vkladá dynamiku a žánrové presahy, v ktorých balansuje na hranách UK soundu. / Vstupné: dobrovoľné (bude použité na brikety a zvyšné grilovacie pomôcky)

PIATOK / 28. júla / 20:00 / vernisáž výstavy
Vernisáž výstavy: Ján Viazanička – Palma v bezčasí

Spoločne s kurátorkou Emou Lančaričovou vás pozývame na pouličnú vernisáž novej výstavy Vitrínok. Projekt Palma v bezčasí predstavuje pohľady na dovolenkovú atmosféru jedného z Kanárskych ostrovov v roku 2019. Ak by sme navštívili ostrov La Palma dnes, našli by sme rovnaké pohľady a zátišia. Na špecifickú bezčasovosť dovolenkových prostredí trefne a s nadsázkou poukazuje Ján Viazanička. Pouličná galéria Vitrínky na Kollárovej ulici predstavuje prácu súčasných fotografov a fotografiek. Pokračuje v myšlienke Tomáša Wernera a približuje tak umenie okoloidúcemu divákovi. / Vstup: voľný

TS KKC Arta

Populárne články