Connect with us

Kultúra

Areál CityFestu je pripravený s citom

Published

on

Reklama

Pri príležitosti 900. výročia prvej písomnej zmienky o Piešťanoch sa v centre mesta od 17. do 19. mája uskutočnia oslavy, ktoré dostali názov CityFest. Dejiskom množstva koncertov bude Námestie slobody a na Rázusovej ulici. „Podujatie má byť pre ľudí a o ľuďoch, pretože práve oni tvoria mesto a jeho atmosféru,“ odkazujú organizátori.

[singlepic id=42563 w=520 h=340 float=left]„Areál CityFestu je pripravený s citom, svojou atraktivitou v samotnom centre a sociálnou vybavenosťou ponúkne návštevníkom nadštandardný komfort, v ktorom nebude chýbať ani zóna pre najmenších,“ uviedol manažér podujatia Ján Románek z agentúry B&R Group, ktorá spolu s Ruka Hore Agency a Mestom Piešťany podujatie pripravuje.

Reklama

Návštevníkov čaká bohatý hudobný program s množstvom sprievodných akcií. Okrem interpretov ako Desmod, Slniečko, Funny faces, ACDC revival, Fuera fondo, NaEX, raperov Bio&Rudec či EGA na festivale vystúpi aj rocková kapela Basstards. V sobotu návštevníkov čaká Expres párty, ktorou nás prevedú moderátori rádia Expres a počas nej okrem rôznych súťaží vystúpi Johny Mečoch, DJ EKG a po nich príde na pódium Igor Kmeťo.

Pre priaznivcov adrenalínu organizátori pripravili vyhliadkové lety vrtuľníkom, ktoré budú vzlietať z brehu Váhu pri kúpalisku Eva a Piešťanské Čajky chystajú skills dráhu, na ktorej si deti budú môcť vyskúšať aj streľbu na kôš, či uchmatnúť kartičku s podpismi hráčok.

Reklama

„V nedeľu okrem módnej prehliadky spojenej s vystúpením tanečnej skupiny Fullhauz sa na javisku predstaví kapela Musica natura, nebude chýbať dychovka a v Auparku autogramiáda hokejistov,“ uviedol Michal Prochádzka z Ruka Hore Agency, ktorý je promotérom festivalu a dodal: „Podujatie je pre všetkých návštevníkov úplne zadarmo a veríme, že programom oslovíme naozaj všetkých. Tešíme sa na vás.“

Text: Tlačová správa/red

REKLAMA
bike-centrum

Populárne články