Connect with us

Kultúra

Park foto Piešťany sa blíži. Vystavovať môže každý

Published

on

Reklama

V sobotu 21. septembra sa v mestskom parku uskutoční už 8. ročník výstavy fotografií Park Foto. Podujatie je určené predovšetkým amatérskym fotografom, ktorí tu môžu prezentovať svoje výtvory širokej verejnosti. Výstava sa tradične uskutoční v mestskom parku, pri príležitosti ukončenia letnej kúpeľnej sezóny v Piešťanoch.

Reklama

Začiatok registrácie účastníkov je 21. septembra od 8.00 h do 10.00 h na terase Kursalonu. Zaregistrovať a súťažiť môže široká verejnosť ako aj členovia ktoréhokoľvek fotoklubu. Veľkosť, obsah či technika alebo prevedenie diela nie sú limitované, ale organizátori odporúčajú formáty s minimálnym rozmerom 25 x 38 cm.
Každý návštevník výstavy hodnotí vybranú fotografiu pripnutím štipca na fotografiu podľa vlastného rozhodnutia. Tri fotografie s najväčším počtom štipcom budú ocenené 1. až 3. miestom. Súťaží sa v kategóriách dospelí a deti. Odborná porota ohodnotí tri diela alebo súbory vystavených fotografií. Cenu primátora udelí Remo Cicutto.

Sprievodnú výstavu pripravuje Balneologické múzeum. Bude na nej prezentovať kolekciu historických fotografií Piešťan z medzivojnového obdobia.

Reklama

(inf)

Populárne články