Koktail
Ako na to… Majstrovský guláš
Prípravu Majstrovského gulášu, ktorý prinášame v dnešnom video recepte Ako na to…, sme varili v kotli spolu s GulášmajstromJurajom Hromadom, ktorý si tento titul vyslúžil spolu so svojím víťazným tímom Julto na 4. ročníku súťaže vo varení Sĺňavského gulášu. Gratulujeme a želáme dobrú chuť!
[youtube]https://youtu.be/3_eXuOiwAm8[/youtube]
REKLAMA
Suroviny na prípravu (pozor, pri konzumácii sa počíta s väčšou partiou jedákov bez uvedenia presného počtu…):
4 kg mäsa, 2 hlavičky cesnaku, 2 kilogramy cibule, ½ kg masti, 5 ks väčších rajčín, 150 – 200 ml rajčinového pretlaku, rasca, pol fľaše červeného vína, soľ, mletá červená paprika, podravka, mleté čierne korenie, majorán (podľa chuti).
Prečítajte si aj: O titul gulášmajstra bojovalo sedem tímov
-lt-
-
Aktuality4 týždne ago
Ortopedická ambulancia v nemocnici končí. Na poliklinike budú tri
-
Aktuality4 týždne ago
Piešťanské letisko využil svetoznámy hudobník
-
Aktuality4 týždne ago
U Báthoryčky chystajú otvorenie zrekonštruovaného kaštieľa – naliali doň viac ako 1,7 milióna eur
-
Aktuality2 týždne ago
Na piešťanskom internáte zomrel 17-ročný študent