Koktail
Ako na to… Domáce rožky

Máte chuť na chrumkavý voňavý domáci rožok a neviete si rady? Pozrite si náš prvý videorecept z rubriky „Ako na to…“
Takto nejak by to malo vyzerať tesne pred zjedením, tak poďme na to :-)
Suroviny na prípravu:
500 g múka polohrubá
3 PL maslo
1/2 kocky droždia
10 g cukor
10 g soľ
260 ml voda vlažná
Čas na prípravu 20 minút/2 hodiny postupného kysnutia. Rožky pečieme na 250 stupňov do zlatova.
Dobrú chuť vám praje Diana Turňová a Lukáš Turňa.

-
Aktuality5 dní ago
Plánovanému akvaparku pri poliklinike Mesto Piešťany zamietlo návrh na územné rozhodnutie o umiestnení stavby
-
Aktuality4 dni ago
Zrážka dvoch áut a sanitky na svetelnej križovatke
-
Aktuality4 týždne ago
V Piešťanoch sa bude dať predsa túto zimu korčuľovať. Havrani zabezpečili vlastnú ľadovú plochu
-
Aktuality4 dni ago
V Piešťanoch vyrastie výstavná hala za štyri milióny eur