Úvod Aktuality Petičný výbor žiada kandidátov na župana k zaujatiu stanoviska o letisku

Petičný výbor žiada kandidátov na župana k zaujatiu stanoviska o letisku

Koberce Trend 16102021

Petícia za záchranu spoločnosti Letisko Piešťany sa rozbehla v pondelok 14. novembra 2016, v priebehu niekoľkých dní sa podarilo vyzbierať 5 495 podpisov občanov, pričom prostredníctvom internetu ju podporilo ďalších 1 486 ľudí fusion 360. Členovia petičného výboru sa aktuálne rozhodli zaslať Otvorený list kandidátom na post predsedu Trnavského samosprávneho kraja, žiadajú v ňom, aby zaujali jasný postoj, ako budú v prípade svojho zvolenia nakladať s piešťanským letiskom shapes. Adresovanie tohto listu je pred voľbami absolútne opodstatnené, pretože práve budúci predseda Trnavského samosprávneho kraja bude môcť v maximálnej možnej miere ovplyvniť fungovanie letiskovej spoločnosti 두시탈출 컬투쇼 다운로드.

„Dňa 28 Windows 10 trial. novembra 2016 sme predsedovi Trnavského samosprávneho kraja pánovi Tiborovi Mikušovi odovzdali petíciu, v ktorej sme žiadali zastavenie likvidácie letiska a ktorú podpísalo v priebehu niekoľkých dní 6 981 občanov free horoscopes. Snáď aj to prispelo k tomu, že 29. novembra 2016 p. T. Mikuš na Valnom zhromaždení stiahol svoj návrh na likvidáciu letiska v doterajšej forme 알라딘 애니메이션 자막 다운로드. Podľa zverejnených informácií sa nám však zdá, že od tejto udalosti neboli vykonané akcionármi spoločnosti Letisko dostatočne produktívne kroky, ktoré by viedli k zásadnému obratu na úrovni riadenia, financovania a podnikateľských aktivít spoločnosti Letisko Piešťany 에어클래스 다운로드. Aj s ohľadom na tých občanov, ktorí podpísali Petíciu za zachovanie spoločnosti Letisko Piešťany, žiada petičný výbor všetkých kandidátov na predsedu Trnavského kraja, aby sa verejne vyjadrili, ako budú v prípade ich zvolenia nakladať s piešťanským letiskom,“ uvádzajú v otvorenom liste členovia petičného výboru coc.

PN Taxi
Buenos pizza  burger

Voľby na post predsedov a poslancov samosprávnych krajov sú na pláne už 4 카카오톡 백업 다운로드. novembra. Rozhodovať sa v nich bude nielen o víťazstve jednotlivých kandidátov, ale prenesene aj o budúcom smerovaní kraja, investíciách v oblasti dopravy, školstva a zdravotníctva, ale aj ďalších oblastiach, ktoré budú ovplyvňovať každodenný život občanov Slovenskej republiky 일도리 다운로드.

-red- Zdroj: Petičný výbor Ilustr. foto: -mp-