PR Články
Farmári majú stále čo ponúknuť
Aj jeseň má svoje čaro. Dozrieva posledná zelenina, ovocie, zeleninári majú plné pulty.
Mäsiar Pelec zase robí huspeninu, jaternice (v lete ich nerobil, aby sa niečo nestalo), a má ich naozaj dobré. Burčiak, syry, moravské frgále už tradične budú.
A ako už tradične bude rada aj na pekára z Jahodnej. Jedno je pravda – taký chlebík, či osúch (aj v takej cene) inde nekúpite.
Príďte vo štvrtok 6. októbra k piešťanskému Prioru, určite sa oplatí!
PR
-
Aktuality3 týždne ago
Ortopedická ambulancia v nemocnici končí. Na poliklinike budú tri
-
Aktuality3 týždne ago
Piešťanské letisko využil svetoznámy hudobník
-
Aktuality2 týždne ago
U Báthoryčky chystajú otvorenie zrekonštruovaného kaštieľa – naliali doň viac ako 1,7 milióna eur
-
Aktuality4 dni ago
Na piešťanskom internáte zomrel 17-ročný študent