Connect with us

Aktuality

Láska v krabiciach od topánok potešila tisíce ľudí

Published

on

Reklama

V rámci Piešťan a v okolí sa vyzbieralo v projekte „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok“ 1208 krabičiek. Na celom Slovensku to bolo spolu 75 339 krabíc s darčekmi.

V piešťanskom regióne bolo zámerom vyzbierať darčeky pre ľudí v zariadeniach Moravany nad Váhom – Striebornica, Vila Julianna, Zariadenie opatrovateľskej služby Kalinčiakova, Klások-Vrbové a dodatočne tiež pre Alzheimer centrum. Vďaka veľkému záujmu darcov bolo možné potešiť nad rámec plánu aj ľudí v Nemocnici A. Wintera Piešťany, ZSS Domum Piešťany, či v Včielka Poiplia – Ipelský Sokolec, DD Nesvady, Zariadenie Kamilka-Veľká Maňa, Sazdice – Denný stacionár, DD Topoľčany.

Reklama

„Krabičiek bolo stále dosť, tak sme ich rozdávali aj osamelým seniorom v obciach  Pobedím, Bašovce, Drahovce, Jalšové, Madunice, Hubina, Ducové, Moravany nad Váhom, Banka, Horná Streda, Veľké Orvište a tiež v Piešťanoch. Niektoré krabičky sme rozdali pred Lídlom v Piešťanoch,“ informovala Katarína Kolláriková, ktorá je kontaktnou osobou zbierky v piešťanskom regióne a zároveň poďakovala všetkým ľuďom, ktorí sa zapojili. Rovnako tiež školám, kde deti pomáhali vyrábať krabičky do projektu. Konkrétne to bola Cirkevná spojená škola Piešťany, Spojená škola na Žilinskej ulici v Piešťanoch a ZŠ Podolie.

Poďakovanie patrí:
Odberným miestam – La Visage Laila, MAR Travel, Ajkashop, Kvetinárstvo Qvietok.
Všetkým firmám za sponzorské dary: Ellfiting s.r.o. , At servis a.s., Záhradné centrum Charvát, Galantéria IRIS, Metráž látok Daniela, PN taxi, Etaxi Piešťany, Gastro Venuša, lekárne Park, Pod Kolonádou, Pri Pošte, Grand Royal s.r.o. , predajňa Profík, Agira Plus, Bistro Dodo, Mesto Piešťany, AB Piešťany, Mäsiarstvo-Varga, Krajči – zemiakové lupienky, Pražiareň kávy Piešťany, Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera, Súkromná umelecká škola, Potraviny CBA-Táborský, Nákladná doprava Čechvala, Kľúčová služba Nezbeda a Radovský, Gyron- Hyfa s.r.o. , Občianske združenie Serviam, PNky.sk, zpiešťan.sk, Piešťanský týždenník, Altra Trade s.r.o a Kúpele Piešťany.

Reklama
-red-

Populárne články