Connect with us

Aktuality

Zhromaždenie za slušné Slovensko dnes aj v Piešťanoch

Published

on

Reklama

Dnes v piatok 9. marca sa uskutoční zhromaždnie Postavme sa za slušné Slovensko okrem Bratislavy a ďalších slovenských miest aj v Piešťanoch. Usporiadateľom je podľa pozvánky na facebooku komunita Nechceme späť 90-te Piešťany a udalosť zdieľalo na svojom oficiálnom FB profile aj Mesto Piešťany. Začiatok je naplánovaný na 17:00 h.

„Toto nie je protest proti niečomu, ale „Zhromaždenie za slušné Slovensko“. Príďte na Námestie Slobody, k fotke Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Nebudú tu žiadni rečníci, ani program. Stretnite sa tu s priateľmi, zapáľte sviečku a hovorte o tom navzájom. Nepotrebujete nikoho aby Vám niečo rozprával, ale tí ktorí sa nebáli a postavili sa za Vás, teraz potrebujú Vašu pomoc. Potrebujú, aby ste sa za nich postavili, a podporili ich. Spolu s tisíckami ďalších ľudí, v ďalších mestách na celom Slovensku. Aby náš hlas znel jednotne a naše mesto pribudlo na mapu ďalších 55-ich miest u nás a v zahraničí. Ďakujeme,“ vyzývajú autori FB udalosti.

Reklama

Organizátori zhromaždenia písšu, že nie sú členmi žiadnej politickej strany a požadujú dôkladné a nezávislé vyšetrenie vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej za spoluúčasti medzinárodných vyšetrovateľov, a taktiež  novú dôveryhodnú vládu, ktorej súčasťou nebudú ľudia, u ktorých existujú podozrenia z korupcie a prepojenia na organizovaný zločin.

-red-

Reklama

Populárne články