Connect with us

Novinky

Piešťanskí vodáci opäť bodovali na Zemníku

Published

on

Reklama

Kanoistický areál Zemník uvítal 17. septembra rýchlostných kajakárov a kanoistov na poslednom bodovacom preteku v rámci Slovenského pohára pod názvom Pohár Slávie UK Bratislava. Sily si tu zmerali pretekári z 18. slovenských klubov na dvojkilometrových tratiach v disciplínach K1, K2, C1 a C2 vo všetkých vekových kategóriách.

IMG_2443_resize

Reklama

Za klub Kajak & Kanoe Piešťany sa najviac darilo Danielovi Rybanskému, ktorý získal zlato v K1 aj v K2 spolu s Michalom Jurčom v kategórii 13 a 14-ročných chlapcov. Druhá priečka na stupni víťazov patrila Emelie Noškovej v K1 11-ročných dievčat, Samuelovi Podhradskému v K1 13 ročných chlapcov, Michalovi Jurčovi – v K1 14-ročných chlapcov, Nicol Šutovskej s Timeou Henry v K2 13 a 14-ročných dievčat, Patrícii Benkovej s Dominikou Girethovou v K2 juniorky a Michalovi Polakovičovi s Istvánom Tóthom v C2 kadeti.

Bronz si vypádloval Martin Bábik v K1 10 ročných chlapcov, Michal Zrutta s Branislavom Peškom v K2 11 a 12-ročných a Samuel Podhradský so Samuelom Cagáňom v K2 13 a 14-ročných chlapcov. Za krásne výsledky piešťanskí kajakári a kanoisti vďačia nielen svojim svalom, ale aj skúsenostiam a obetavému prístupu trénerov – súrodencom M. a R . Erbanovcom, M. Blahovi, M. Piešťanskému, A. Kasovi a V. Husákovi s asistenkou Petrou.IMG_2462_resize

Reklama

Všetkým pretekárom srdečne gratulujeme a prejeme veľa ďalších úspechov. Tých najlepších čaká už budúci víkend testovací zraz SMT /slovenského mládežníckeho tímu/ v Komárne pre rok 2017, do ktorého z Piešťancov boli nominovaní: Emelie Nošková, Daniel Rybanský a Samuel Podhradský.

-Text a foto: Kajak & Kanoe klub Piešťany-

Populárne články