Connect with us

Kultúra

TRUCK ARÉNA oslávi 15 rokov, vystúpi aj Dara, Hex či Desmod

Published

on

Reklama

Podujatie pre fanúšikov nablýskaných ťahačov v tomto roku oslavuje jubileum a pre návštevníkov pripravili organizátori okrem súťaží či prehliadok najkrajších truckov aj novinku – špeciálny automobil Dragster a samozrejme, bohatý hudobný program.

thumb

Reklama

Piešťany budú hostiť pätnástu TRUCK ARÉNU – víkend na krídlach zábavy, počas druhého júnového víkendu v piatok 12. a sobotu 13. júna v autocampingu Lodenica.  Na programe  nechýbajú okrem prehliadok vozidiel i súťaže pre účastníkov, ale aj návštevníkov – ako napríklad ťahanie trucku, preťahovanie trucku, válanie pneumatiky, priťahovanie trucku, ale aj armwrestling, pitie piva či jedenie párkov.

Reklama

Po oba dni organizátori chystajú aj vystúpenia špičiek slovenskej hudobnej scény ako DESmod, HEX, Gladiator, Dara Rolins, The Paranoid ale aj domáce Slniečko a Black Diamond, ďalej zahrajú kapely  Senzus, Bukasový Masív, Wasabi Circus a Ploštín Punk. Z českej scény podporia motoristov nestárnúci Banjo Band & Ivan Mládek. Moderátorom je opäť Imro Dugovič.

Z ďalších lákadiel sú pripravené napríklad laserová show, miss mokré tričko, ale i bubnová show, miss bodypainting, strongmani, vystúpenie cyklotrialistov, sexi myčka, maskoty, maľovanie na tvár, detské mestečko, diskotéky a samozrejme, TOP trucky, či už airbrushové, pretekárske, alebo historické. Viac o programe tu.

-inf-, foto č.1: www.truckcountry.sk, ďalšie foto: Mário Petlák, archív PNky

Populárne články