Connect with us

Kultúra

Klubu ŽiWell prišli k výročiu zagratulovať Chiki-liki tu-a

Published

on

Reklama

Známa alternatívna kapela sa v Piešťanoch predstavila s koncertným programom, ktorý vznikol pri príležitosti jej nedávneho tisíceho vystúpenia. V slávnostnej atmosfére narodeninovej párty zazneli staršie aj nové hity a členovia Chiki-liki tu-a si pochvaľovali nadšené reakcie divákov, s ktorými „musia komunikovať, inak im od manažéra hrozia sankcie.“

chikiliki

Reklama

„Naša skupina počas svojej kariéry otvárala a zatvárala veľa klubov, takže prajeme ŽiWellovi vešetko dobré, aby sme ho raz nemuseli prísť zatvoriť,“ povedal za hudobných gratulantov Ľuboslav Petruška. To, že klubu tak skoro zánik nehrozí mu v zápätí dokázali diváci, ktorí svoju obľúbenú kapelu nechceli pustiť z pódia. ŽiWell je aktuálne jediným priestorom v našom meste, v ktorom sa konajú podobné koncerty. Pred jeho vznikom v decembri minulého roka tu takýto klub chýbal.

A pretože funguje aj ako komunitné centrum, na svoje si tam počas rôznych prednášok prídu aj milovníci cestovania, návštevníci môžu obdivovať vizuálne umenie a priestor pravidelne dostáva aj folklór. Najbližšie to bude už v nedeľu 15. decembra, keď sa tam uskutoční Piešťanský rýnek.

Reklama

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2Mg92g5D49g[/youtube]

(mp)

Populárne články