Súťaž

Hľadá sa najsympatickejší muž Piešťan

Published

on

Reklama

Caffe bar Seldo hľadal na prelome rokov naj Piešťanku. Stala sa ňou Nikoleta Kováčová. Náš portál  vyhlásil pred časom súťaž o najsympatickejší pár Piešťan, v ktorej najviac hlasov získali Lukáš a Lenka. Teraz sme sily spojili a vyhlasujeme súťaž o najsympatickejšieho muža Piešťan.

Páni zapojte sa výhra vám určite bude chutiť. Dámy vy sa tiež môžete popýšiť svojim partnerom (samozrejme s jeho súhlasom) a výhru si môžete užiť spoločne. Najsympatickejší muž vyhrá poukážku na konzumáciu v Caffe bare Seldo v hodnote 25 eur.

Reklama

Stačí poslať fotografiu na email redakcia@pnky.sk, napísať meno súťažiaceho (v prípade, že posielate fotografiu niekoho iného, pridajte čestné vyhlásenie, že s tým súhlasí a že ste fotku poslali s jeho vedomím). My fotografiu pridáme do galérie a čitatelia PNiek budú hlasovať za najsympaťáka Piešťan. Podmienkou na zaradenie do hlasovania je, aby súťažiaci býval v okrese Piešťany.

Hlasuje sa kliknutím na hviezdičky pod náhľadom fotografie. V prípade rovnosti hlasov, rozhoduje priemer hodnotenia hviezdičkami. Hlasovať môžete za ľubovoľný počet súťažiacich. Jediným obmedzením je, že z jednej IP adresy môžete hlasovať za jedeného súťažiaceho len raz.

Reklama

Súťaž začína 31. marca a fotky môžete posielať do 14. apríla, hlasovať sa bude dať až do 17. apríla, keď spoznáme víťaza.

Odmenu v podobe 15 eurovej poukážky na konzumáciu v Caffe bare Seldo, kde môžete už teraz zájsť napríklad na príjemnú rannú kávu a niečo sladké za výbornú cenu, získa aj jeden z hlasujúcich. Podmienkou je, aby sa stal odberateľom nášho Newslettru, alebo aby sa zaregistroval ako užívateľ stránky (úplne vpravo hore – v tomto prípade získava bonusové služby ako napríklad možnosť sťahovať fotografie vo vyššom rozlíšení).

HLASUJTE ZA NAJSYMPATICKEJŠIEHO MUŽA PIEŠŤAN – HLASOVANIE UKONČENÉ VÝSLEDKY NÁJDETE TU

[nggallery id=607]

REKLAMA


 

Populárne články