Novinky

Piešťany potrebujú Re-štart! Čo treba zmeniť? Zapojte sa aj vy

Published

on

Reklama

Kandidát na post primátora Piešťan Samuel Vavrík spustil svoju kampaň pred pár dňami. Je iná ako kampane ostatných kandidátov, dáva dôraz na oslovenie ľudí a komunikáciu s nimi. Sami ľudia majú povedať, čo vidia ako problém a čo treba v Piešťanoch zlepšiť či reštartovať. Heslom kampane je RE-ŠTART.

„Voľby sa znova blížia, čo je každému jasné s pribúdajúcimi billboardami kandidátov. Ja som sa však rozhodol, prihovoriť sa ľuďom inak a vysvetliť motiváciu kandidovať. Zároveň rád zodpoviem otázky. Ide totiž hlavne o spoluprácu s obyvateľmi Piešťan. Kto iný by mal vedieť lepšie, čo všetko treba v našom meste zlepšiť, ako oni?,“ hovorí Samuel Vavrík.

Reklama

Podľa jeho slov pri premýšľaní o tom, čo Piešťany potrebujú, vždy skončil pri slove reštart. Myslí si, že Piešťany nepotrebujú ďalšie menšie úpravy, sľuby, nedotiahnuté riešenia a podobne. „Potrebujeme reštart a mladú krv s novým spôsobom zmýšľania. Chcem preto stlačiť pomyselné tlačidlo STOP a začať lepšie a funkčnejšie. Niektoré zaužívané postupy sú síce dobré a overené, no nie všetko, čo je zaužívané, rovná sa logické či funkčné. Nová doba si vždy žiada nové riešenia, nové spôsoby. Nielen udržiavanie tempa, ale aj posúvanie sa vpred,“ hovorí kandidát.

Novej dobe a moderným ľuďom prispôsobil nápad na symbol, ktorý bude sprevádzať jeho kampaň. Ikonka „start / stop“ odzrkadľuje mladú krv, moderný pohľad, ktorý sa snaží mestu priniesť nový vánok. Štartovacie tlačidlo, používané hlavne v novších typoch vozidiel, tak symbolicky a metaforicky zobrazuje nové riešenia.

Reklama

„„Štartovanie kľúčom“ by použili zaužívaní kandidáti, ktorí sa vyhýbajú novému pohľadu na problémy. Ja takéto pohľady, ale aj riešenia budem vyhľadávať. A kto ma pozná, vie, že táto metafora mi je blízka, keďže si ma odjakživa spájate s automobilovým priemyslom. Chcem využiť potenciál Piešťan, ktorý tu vždy bol, ale zanedbával sa. Nevravím, že mám patent na zlepšenie všetkého. Tiež sa stále učím, preto si rád nechám poradiť a chcem spolupracovať s každým, kto sa chce podeliť o nápady pre zlepšenie Piešťan. Máme tu veľmi veľa šikovných ľudí, ktorí mi môžu pomôcť. Myslím, že ste sa tiež už niekedy pozastavili nad niečím, čo v našom meste nefunguje správne. Alebo ste sa hnevali nad riešením niečoho, čo sa dalo vyriešiť omnoho lepšie. Prípadne ste len chceli zaparkovať a nebolo kde,“ hovorí S. Vavrík.

Kandidát na primátora vyzýva Piešťancov, aby sa zapojili do kampane a ukázali oblasti, ktoré treba reštartovať. Urobiť tak môžu hashtagom (heštegom) #restartpiestany. Stačí ak popíšete, odfotíte alebo inak zdokumentujte problémy mesta, ktoré podľa vás potrebujú reštart a označíte ich #restartpiestany.  „Pozriem sa na všetky heštegy z Instagramu aj Facebooku. Tieto zdieľané problémy zaradím do môjho programu. Samozrejme, každý kto chce aktívne pomôcť aj iným spôsobom, oslovte ma a ja si vás vypočujem,“ dodáva Samuel Vavrík. 

Sledovať môžete aj FB stránku Samuel Vavrík – kandidát na primátora mesta Piešťany, kde budú postupne publikované konkrétne problémy, na ktoré ste upozornili. 

Reklamný článok 

Objednávateľ: Ing. Samuel Vavrík, Piešťany
Dodávateľ: HPA, s.r.o., Bodona 48, 92101 Piešťany, IČO: 47465972

Populárne články