Kultúra

BazART 2016 v Magna Gallery spojí dve desiatky umelcov i dizajnérov

Published

on

Reklama

Tradičná predvianočná predajná výstava súčasného umenia, šperkov a dizajnu sa začína po piatykrát v piešťanskej Magna Gallery už od utorka 13. decembra a potrvá až do nového roka. Viac ako dve desiatky umelcov a dizajnérov v rámci nej poskytli široké spektrum diel pre náročných aj začínajúcich milovníkov umenia.


Maľba, socha, kresba, grafika, fotografia, autorský šperk aj dizajnový porcelán potešia nielen potenciálnych kupcov ale aj verných návštevníkom výstav v Magna Gallery, ktorá už niekoľko rokov prináša piešťanskej kultúrnej verejnosti to najlepšie zo súčasného slovenského umenia.

Reklama

Na BazART-e 2016 sa predstavia známi a obľúbení, ale aj mladí a cenovo dostupní umelci a dizajnéri, a to nielen tí, ktorých mali Piešťanci možnosť vidieť na výstavách v Magna Gallery tento výstavný rok (fotografka Táňa Hojčová, maliar Laco Teren, grafik Matúš Maťátko, Barbora Paulovičová) či minulé výstavné sezóny (sochárska a dizajnérka Mira Podmanická a dizajnérka Markéta Nováková, Ivana Šáteková a český hosť Petr Hůza), ale aj umelci svojou tvorbou v Piešťanoch dosiaľ neprezentovaní, ako špičkové maliarky Jana Farmanová a Lucia Dovičáková, medzinárodne známa šperkárka Jana Machatová a grafik Peter Machata, mladý talent Matúš Holub, sochár Miroslav Trubač a ďalší.

BazART 2016

Reklama

Magna Gallery, Piešťany: 13. 12. 2016 – 13. 1. 2017

-slc-, Článok obsahje reklamné informácie

Populárne články