Koktail

Výťažok Rotary plesu poputuje sociálne slabším. Hostí bude operný spevák zabávať rockovými melódiami

Published

on

Reklama

Rotary Club Piešťany oslávil vlani na jeseň 20 rokov svojej činnosti. Už o necelé dva týždne usporiada aj jubilejný dvadsiaty ples, ktorého výťažok poputuje sociálne  slabším. Pomáhať spoluobčanom je totiž poslaním tohto celosvetového spoločenstva.

[singlepic id=39226 w=200 h=300 float=left]Rotary Club za dve desaťročia pôsobenia v Piešťanoch získal pre dobročinné účely 192-tisíc eur. Jeho členovia podporili mladých umelcov a lekárov, pomohli deťom v detskom domove. Naposledy vďaka nim získala Nemocnica Alexandra Wintera polohovateľné postele.

Reklama

Jubilejný 20. ples Rotary Clubu v Piešťanoch sa uskutoční 26. januára v hoteli Balnea Palace. Toto podujatie spestria ukážky spoločenských tancov aj vystúpenie operného speváka Mária Fančoviča, ktorý sa predstaví špeciálnym programom zloženým z rockových piesní. Do tanca zahrá kapela Club 84 a na polnoc je naplánovaná štedrá tombola.

Ples je zároveň skvelou príležitosťou ako sa s činnosťou Rotary Clubu a jeho členmi bližšie zoznámiť. Sú to osobnosti rôznych profesií, ktoré sa pravidelne ako priatelia stretávajú, aby hovorili o aktuálnych témach a projektoch zameraných na pomoc a služby miestneho a medzinárodného dosahu.

Reklama

Nie nadarmo je heslom Rotary: „Služba bez ohľadu na seba.“ Spoločenstvo funguje vo svete už 100 rokov a spolupráca jednotlivých klubov zaručuje vyššiu efektivitu pri pomoci ostatným. Aj vďaka medzinárodnej spolupráci mohol tunajší Rotary Club zorganizovať v Piešťanoch letný tábor pre deti z 15 krajín, ktoré týmto spôsobom spoznávali slovenskú kultúru.

Vstupenky na ples stoja 60 EUR a kúpiť si ich môžete v PNprint s r.o., Štefánikova 130, Piešťany, tel.033 7726 075.

Text a foto: PR

Populárne články