Aktuality

Parkovisko Prioru „odstrihli“ od svetiel stavbári

Published

on

Reklama

Koncom minulého týždňa sme dostali do redakcie upozornenie, že parkovisko pri OD Prior je večer úplne tmavé a nesvieti na ňom ani jedna lampa. Situáciu preveroval dnes riaditeľ obchodného domu Marián Šimka. Zistil, že za tmu môžu „odstrihnuté“ káble, ktoré majú na svedomí stavbári, budujúci cyklotrasu.

Po našom oslovení začal Marián Šimka preverovať situáciu s osvetlením. Pri kontrole sa zdalo, že je všetko v poriadku a okrem pár vypálených žiaroviek ostatné lampy fungovali. Osvetlenie parkoviska sa však zapína automaticky, súčasne s verejným osvetlením mesta, s ktorým je prepojené. Ako riaditeľ Prioru informoval, oslovil preto Služby mesta, či v oblasti evidujú nejaké poruchy. Podľa kompetentných pracovníkov zo služieb problém nastal kvôli poškodeniu kábla, ktorým je svetlo na parkovisku prepojené s automatickým spínačom.

Reklama


„Pracovníci firmy, ktorá realizuje práce na cyklotrase v blízkosti obchodného domu, poškodili predmetný elektrický kábel, preto bolo parkovisko neosvetlené. Vzniknutá situácia nebola teda spôsobená pracovníkmi nášho OD,“ uviedol riaditeľ Prioru. Na odstránení poruchy dnes pracovali technici a večer už lampy na parkovisku opäť svietili.

-ad-, foto: M.Šimka, A. Drahovská

Reklama

 

Populárne články