Reklama

„Vlastné primerané bývanie je vždy najlepším rozhodnutím“

Published

on

Reklama

Tak by asi povedal každý, kto zvažoval, či ostať doma alebo riešiť svoju situáciu podnájmom, prípadne, kto sa trápi s príliš veľkým bytom či domom sám.

Ak patríte do týchto kategórií, prípadne ešte stále hľadáte vlastný byt – skúste  obhliadku svetlých, kvalitne zrekonštruovaných a doslova novotou dýchajúcich bytov v lokalite Starých Piešťan. A možno vás inšpiruje aj náš vzorový byt.

Reklama

Ponúkame na predaj jedno a dvojizbové byty, ktoré dovolia odštartovať samostatne do života alebo vyriešiť Vašu bytovú situáciu k Vašej spokojnosti. Každý byt je samostatná energetická jednotka a súčasť zatepleného bytového domu, ktorý je celý oblečený do vkusnej novej fasády. Uzavretý areál má aj parkovaciu plochu – ale je tam miesto na odloženie bicykla, či príjemné posedenie na lavičke.

Reklama

Byty sú v peknej lokalite – blízko prírode či mestu – je len na Vás, či preferujete príjemné prechádzky po hrádzi alebo si radi vychutnáte atmosféru centra mesta.

Raz vidieť je vždy lepšie ako stokrát počuť – táto pravda platí aj vtedy, keď sa človek rozhoduje kde a ako bývať. Pozrieť si našu stránku www.projecthousing.sk alebo si dohodnúť termín obhliadky na tel. čísle 0908/766 594 nezaberie veľa času a možno sa stane povestným „prvým krokom“ na ceste za vlastným bývaním..

(PR)

Populárne články