Reklama

Korektúry a editácia anglických textov

Published

on

Reklama

EMERALD poskytuje tri stupne úprav anglicky písaných textov v závislosti od kvality angličtiny a požiadavky klienta. Ako špeciálnu službu ponúkame prípravu a korektúry anglických CV a motivačných listov na mieru.

Reklama

Našim kľúčovým anglickým editorom je Mark J Timmis BPharm (hons). Mark absolvoval University of Nottingham UK a pracuje v oblasti farmaceutiky, kde vo viacerých organizáciách, ako aj v sektoroch primárnej a sekundárnej zdravotnej starostlivosti získal dlhoročné skúsenosti editora a pracovníka pre kontakt s verejnosťou. Je expertom na  farmakovigilanciu, zdravotnícke informačné služby, písanie medicínskych textov, korekcie anglických textov, lekárske vzdelávanie a IT.

„Už je tomu viac ako 22 rokov, čo sme sa s Markom Timmisom stretli na Victoria Station v Londýne a okamžite sa stali veľmi dobrými priateľmi. Vďaka Markovým editačným zručnostiam a znalostiam v oblasti medicíny je EMERALD v súčasnosti úspešnou prekladateľskou firmou s puncom špecializácie na medicínske preklady“, hovorí Branislav Galo.

Reklama

Bližšie informácie o ponuke korektúr a editácií anglických textov nájdete na http://www.emerald.sk/korektury-a-editacia.

(pr)

Populárne články