Reklama

Kaviareň IMPERIUM: terasa Magnólie opäť ožíva

Published

on

Reklama

Pamätníci už nemusia na obľúbené miesto stretnutí a posedenia pri dobrej káve iba spomínať. Novootvorená Kaviareň Imperium nadväzuje na tradíciu terasy hotela Magnólia, ktorá bola kedysi obľúbená u Piešťancov i kúpeľných hostí.

[singlepic id=33926 w=520 h=350 float=center]

Reklama

Exkluzívny výhľad na rieku Váh, Kolonádový most a Červenú vežu, to je iba jedna z množstva výhod, ktoré Kaviareň Imperium svojim hosťom ponúka. Ďalšou je vyhrievaná terasa, vďaka čomu si môžu milovníci kvalitnej talianskej kávy na tomto mieste vychutnávať svoj obľúbený nápoj celoročne a to iba za 1 euro.

Ich deti sa zatiaľ zahrajú na ihrisku s pedagogickým dozorom, takže ich bezpečnosť na hojdačkách, preliezkach a pieskovisku je zaručená. Neďaleko neho, pod tropickými slnečníkmi onedlho pribudnú lehátka. Vznikne tak mestská pláž, ktorá v Piešťanoch už dlho chýbala.

Reklama

Hostia Kaviarne Imperium  môžu taktiež využiť služby reštaurácie Magnólia. Okrem kávy a miešaných nápojov tak majú možnosť dopriať si aj dobré jedlo.

Každú sobotu sa na terase bude konať hudobná produkcia. Naplánované sú špeciálne podujatia pre deti aj dospelých. Nábrežie Váhu vďaka tomu ožije spoločenským ruchom, ktorý tam dlho chýbal.

[nggallery id=1851]

Text a foto: PR

Populárne články