Novinky

Hotel Korekt otvára bazén už tento víkend, ponúka nový bar aj zľavu na vstupné

Published

on

Reklama

Kúpalisko hotela Korekt otvára svoje brány pre verejnosť už zajtra – soboty 18. júna. Počas tohto víkendu dostanú všetci návštevníci aj otváraciu zľavu – celodenný lístok za cenu popoludňajšieho. V ponuke budú aj celosezónne VIP permanentky s 30 %-nou zľavou na všetky vstupy. Okrem bazénu pre dospelých a deti s veľkým areálom, ponúka hotel aj využitie tenisových kurtov či novorekonštrovanej reštaurácie s barom.

Bazén v hoteli Korekt sa skladá z dvoch častí: plavecký má rozmery 18 m x 6 m s hĺbkou 140 cm a detská časť 5 x 4 metra s hĺbkou 40 cm. Súčasťou ceny vstupného sú lehátka, slnečníky, veľká zatrávnená plocha pre relax či aktívny oddych. Návštevníci si môžu zahrať badmintom, volejbal, futbal, k dispozícii je aj detské ihrisko či trampolína, hotel ponúka aj využitie tenisových antukových kurtov – hodina prenájmu stojí 5 €. Novinkou je novo zrekonštruovaná barová/restauračná časť, ako aj luxusné hotelové apartmány.

Reklama

Otváracie hodiny: denne od 10:00 – 19:00.

Reklama

Vstupné: celodenný – dospelý 5 €, detský (do 140 cm) 3 €, dieťa do dvoch rokov zdarma, zľavnený vstup od 15:00 – dospelý 3 €, detský (do 140 cm) 2 €, dieťa do dvoch rokov zdarma

VIP permanentka stojí 70 €, ale prakticky návštevník získa vstupy za 100 €, ktoré môže minúť počas celej sezóny. Permanentka je prenosná, takže sa oplatí pre rodinny alebo partie kamarátov.


„Príďte sa vyšantiť na bazén, zahrať si tenis, zrelaxovať pri krémovom espresse v nových vnútorných priestoroch, či vyskúšať osviežujúce miešané nápoje na letnej terase alebo dobroty priamo z grilu…“ pozývajú zástupcovia hotela všetkých návštevníkov z Piešťan a širokého okolia. V prípade rezervácii, či akýchkoľvek otázok, kontaktujte recepciu na tel. čísle: 033/7749500 alebo mailom na recepcia@hotelkorekt.sk.

Hotel Korekt ~ Slnko, voda & pohoda 

PR

Populárne články