Kultúra

V Kursalone nová stage kapela aj Milo Suchomel

Published

on

Reklama

Po necelých dvoch rokoch od prevzatia značky Art Jazz Gallery od Yvety Šošokovej sa v Kursalone vytvorila stabilná domáca džezová scéna. Okrem hosťujúcich umelcov tu nepravidelne hrávajú aj Piešťanci ako Ondrej Botek, Tomáš Gajlík, „Cuco“ Gajlík, Andrej Urminský, Marián Mišík…

[singlepic id=21730 w=320 h=240 float=left]Nedávno sa domáci muzikanti spolu s organizátorom koncertov International jazz Piešťany, n.o. dohodli, že vytvoria vlastnú stage kapelu, ktorá bude okrem pondelkových Jam session, raz do mesiaca hrať aj na piatkovom Live Jazz, vždy v mierne obmenenom zložení.

Reklama

Prvé oficiálne vystúpenie Art Jazz Gallery Band, tentokrát v zložení: Ondrej Botek – gitara, „Cuco“ Gajlík – kontrabas a Jozef „Ishi“ Dőme (ktorý sa cíti v Piešťanoch tiež ako doma) – bicie, sa uskutoční v Kursalone už tento piatok 20. apríla. Ak máte záujem podporiť domácich umelcov, koncert začína tradične o 20,00 h a vstupné je 3 eurá.

O týždeň neskôr v piatok 27. apríla od 20,00 h bude pódium v Art Jazz Gallery patriť typickému džezovému hlasu – tenorsaxafónu Mila Suchomela, ktorý vystúpi spolu so známymi menami: Štefan „Pišta“ Bartuš – kontrabas, Ľuboš Šrámek – klavír, Peter Solárik – bicie v projekte Milo Suchomel Quartet. Vstupné bude opäť 3 eurá.

Reklama

Okrem jazzu Kursalon ponúka stabilné vystúpenia muzikantov – nadšencov z domácej scény: Classic Songs Števa Adamca v stredu 18.apríla o 19,30 h, Oldies – vo štvrtok 19. apríla o 19,30 h a Swing Formation v stredu 25. apríla o 19,30 h v novom zložení!

Ďalšie informácie o programe v Art Jazz Gallery a v Kursalone nájdete na www.jazz.sk, www.kursalon.sk a na facebookovej stránke Kursalon Piešťany.

Pozývame Vás!

Adriana Drahovská, Kursalon, International jazz Piešťany, n.o. Foto: www.milosuchomel.com

Populárne články