Kultúra

Silvestrovskí Podvodníci sa nahrávali na Mikuláša

Published

on

Reklama

Špeciálne vydanie humoristickej relácie pre sociálne slabšie skupiny intelektuálov malo verejnú nahrávku 6. decembra na Malej scéne MsKS.

[singlepic id=7881 w=320 h=240 float=left]„Táto nahrávka je prísne utajená a ani my nevieme o čom je. Preto to budeme čítať a niektorí si budú aj písať,“ privítal piešťanské publikum herec Ady Hajdu. So svojim kolegom, českým hercom Martinom Trnavským sa počas nasledujúcej hodiny chystali spovedať svojich dvoch hostí – Martina Babjaka a Ľuba Kostelného.

Reklama

Ale z oboch si po celý večer iba uťahovali – sú to predsa „podvodníci“. A pozvaní im tiež nezostali nič dlžní. „Ale veď nebuďte smiešni,“ dohováral Hajdu Babjakovi, „Nebojte sa nebudem, ja vám to tu nepokazím. Som operný spevák. A to je vážna vec,“ kontroval mu známy otužilec a takmer musel vyskúšať nádobu s ľadom, ktorú mu pripravili v zákulisí. Radšej však predviedol svoje spevácke nadanie a zahral na fujaru.

[singlepic id=7891 w=320 h=240 float=right]Ady Hajdu sa okrem iného priznal, že chodí do bratislavskej ZOO robiť paviána. Stretáva sa tam vraj aj s Ľubom Kostelným a spolu sa zabávajú na Studenkovej, ktorá im občas hodí banán. „Zaspievaj niečo, veď ty spievaš najlepšie z celého národného divadla,“ nahovárali Podvodníci Kostelného, on sa však bránil: „Vy si ma asi mýlite s Fialovou!“

Reklama

Relácia Podvodníci s podtitulom Humoristicko-hudobný príspevok pre sociálne slabšie skupiny intelektuálov nahradila vo vysielaní Rádia Slovensko program s Milanom Markovičom a Honzom Nedvědom Podvod. Najprv Podvodníkov moderovala dvojica Markovič – Hajdu, neskôr populárneho humoristu a glosátora vystriedal český herec Martin Trnavský, známy zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

Autor: nc Foto: Tomáš Hudcovič – hugophoto agency

[nggallery id=340]

Populárne články