Kultúra

Nová súťaž o lístky na Marie Rottrovú – koncert už o týždeň

Published

on

Reklama

Slovenská koncertná šnúra, ktorou Marie Rottrová oslávi významné jubileum, sa začína v stredu 26. októbra o 19:00 hod v Dome Umenia v Piešťanoch. Spolu s organizátormi sme pre Vás pripravili súťaž o dva lístky na live koncert tejto nezabudnuteľnej českej divy, ktorú preslávili piesne ako Markétko či Má lásko voníš deštěm…

Marie Rottrova A2

Stačí, ako odpoviete na jednoduchú otázku:

Reklama

Koľko rokov bude oslavovať Marie Rottrová na svojom narodeninovom turné?

Odpovede spolu s celým menom (meno, priezvisko), miestom bydliska a telefónnym číslom posielajte do polnoci, pondelka 24. októbra na emailovú adresu redakcia@pnky.sk. Meno výhercu dvoch vstupeniek na skvelé vystúpenie oznámime v utorok 25. októbra na našej stránke.

Reklama

Marie Rottrová, v Čechách známa aj pod prezývkou Lady Soul, patrí k najobľúbenejším českým speváčkam. Narodila sa 13. novembra 1941 v Ostrave. Vyštudovala gymnázium a pracovala ako úradníčka. V roku 1960 ju preslávila súťaž „Hledáme nové talenty“.  Vystupovala s kapelou Flamingo (Plameňáci), na slovenskej tour ju doprevádza skupina Neřež. Počas svoje kariéry naspievala viac ako 600 piesní a medzi jej nezabudnuteľné určite patrí: Kůň bílý, Řeka lásky, Měli jsme se potkat dřív, To nic, Lásko, Markétka, Lásko, voníš deštěm, Střapatá nohatá, Skořápky ořechů, Ten vůz už jel a mnoho ďalších.

Vstupné/Entry: 25,00 EUR www.ticketportal.sk

PR, reklama

Populárne články