Kultúra

Na letisku bude tento rok rušno

Published

on

Reklama

Festivaly aj iné druhy podujatí na piešťanskom letisku každým rokom pribúdajú. Prečítajte si, ktoré sú zatiaľ na toto leto potvrdené.

[singlepic id=15111 w=320 h=240 float=left]Rušná sezóna doteraz vždy začínala v júni stretnutím ťahačov pod názvom Truck Arena. Zavedenie cestného mýta i ekonomická kríza v posledných rokoch odrádzala dopravcov, aby posielali svoje autá na najväčší slovenský zraz ťahačov. Vlani sa podujatie uskutočnilo, ale aktuálne nie sú na webe truckcountry.sk žiadne informácie o tom, že by sa malo konať aj tentoraz.

Reklama

Zraz milovníkov tuningových áut s názvom Carat Tuning Party 2012 už dátum zverejnený má. Uskutoční sa 22. a 23. júna. „Po prvýkrát v našej už 7 ročnej histórii sme sa rozhodli osloviť najväčšie zahraničné akcie, média a kluby so žiadosťou o spoluprácu. A dopadlo to nad naše očakávania! Nechceme nič predbiehať, ale môžete sa tešiť na tu najväčšiu medzinárodnú účasť, aká kedy vôbec bola na Carate a celkovo na Slovensku,“ odkazujú na webe carattuningparty.sk organizátori.

[singlepic id=15858 w=320 h=240 float=left]Na prelome júna a júla sa minulý rok stali Piešťany hlavným mestom slovenskej hip-hopovej komunity. Napriek tomu, že Facebook ohlasuje konanie festivalu 29. a 30. júna, oficiálny web totojehiphop.sk o ďalšom ročníku neinformuje.

Reklama

V tomto dátume (29. a 30. 6.) má letisko rezervované agentúra Duna, ktorá tam presunula Topfest. O dva týždne neskôr, teda 13. júla bude Topfest plus, na ktorom zahrajú Guns N´ Roses.

Možno ani víkend medzi týmito akciami nezostane letisko voľné. Vlani sa tam 5. júna uskutočnil VI. AZ pneu AutoSlalom. O jeho pokračovaní však zatiaľ nie sú zverejnené žiadne informácie.

Festival tanečnej hudby BeeFree sa vráti 27. – 28. júla a multižánrový Grape 10. – 11. augusta.

Sériu podujatí pravdepodobne uzavrú Majstrovstvá Slovenskej republiky v driftovaní počas posledného septembrového víkendu. Ani tie však zatiaľ nie sú potvrdené.,

Text: Martin Palkovič

Populárne články