Koktail

Čachtičanka víťazkou súťaže Česko Slovensko má talent

Published

on

Reklama

Margaréta Ondrejková z Čachtíc po porote presvedčila o svojom talente aj divákov televízie. V sobotu 7. decembra jej spomedzi finalistov súťaže Česko Slovensko má talent dali najviac hlasov. Okrem prvenstva si tak odniesla šek na 50-tisíc eur.

Reklama

Po vystúpení Margaréty Ondrejkovej porota nešetrila slovami chvály na jej talent, cit a muzikálnosť. Podľa Jaroslava Slávika však pre Margarétu bol víťazstvom samotný fakt, že stojí na javisku vo finále, bez ohľadu na to ako dopadne hlasovanie divákov.

Mladá speváčka z obce neďaleko Piešťan bola z výsledku prekvapená a dojatá. Na druhom mieste skončil podobne mladý spevák Samuel Rychtar a tretia Volha Safronava, ktorá do piesku namaľovala dojímavý príbeh na pieseň Karla Gotta a jeho dcéry Charlotty Srdce nehasnou.

Reklama

Spevu sa venuje Margaréta sedem rokov. Podľa jej slov a k nemu dostala náhodou. Zdravotné problémy s nohami, ktoré mala spôsobili, že tri roky mohla chodiť iba s barlami. Práve v tom čase vyskúšala spev, keďže iné robiť príliš nemohla. Lekári ju aj vďaka jej bojovnosti napokon dali dokopy. Svoj talent už vlani pretavila do víťazstva na medzinárodnej speváckej súťaži. Najskôr ovládla Sanremo Junior v Prahe, kde spievala aj pred Mirom Žbirkom, či Helenou Vondráčkovou,čím postúpila do celosvetového finále v Taliansku. Tam svoj výkon zopakovala a očarila aj medzinárodnú porotu.

-red- Zdroj a foto: TV Joj

Populárne články