Aktuality

Trnavská polícia hľadá muža, ktorý mal kradnúť vo vlaku

Published

on

Reklama

Cestujúcemu v osobnom vlaku na trase Bratislava Nové Mesto – Trnava zmizol tablet aj nabíjačka k telefónu.

Okradnutý muž vypovedal, že sa ho niekto počas spánku v rannom vlaku niekto dotýkal. Nevenoval tomu vo vlaku pozornosť. Keď vystúpil na Železničnej stanici v Trnave, vybral sa domov. Až tam zistil, že mu chýba značkový tablet a vo vlaku prišiel aj o nabíjačku k telefónu. Ku krádeži malo prísť v pondelok, 16. novembra ráno, v osobnom vlaku na trase Bratislava Nové Mesto – Trnava.

Reklama

„Krádež oznámil na železničnej polícii a po krádeži si policajti preverili kamerové záznamy zo stanice. Z krádeže je podozrivý muž vo veku okolo 40 rokov, ktorý je približne 175 cm vysoký, má tmavé dlhšie vlasy. V čase krádeže mal na sebe mikinu čiernej farby s bielym nápisom na hrudníku, čierne roztrhané rifle a tmavú bundu koženkového vzhľadu s bielym lemom na rukávoch a spodnom okraji,“ oznámilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave.

Podľa zverejnených informácií by malo ísť o muža, ktorý sa zdržiava v okolí železničnej stanice. „Ak ste muž na záberoch spoznali, poznáte miesto jeho súčasného pobytu, alebo vám v priebehu posledných dvoch týždňov ponúkol niekto na predaj spomínanú elektroniku, všetky informácie nám môžete oznámiť na číslo 158 alebo napísať do súkromnej správy na Facebooku Polícia SR – Trnavský kraj.“

Reklama

Zdroj: KR PZ v Trnave

Populárne články