Aktuality

Poslanec Rybárik sa vzdáva mandátu

Poslanec Mestského zastupiteľstva mesta Piešťany Jaroslav Rybárik informoval, že 1. januáru 2024 sa vzdáva mandátu. Na jeho miesto by mal nastúpiť druhý náhradník v druhom volebnom obvode, ktorým je Roman Chudý.

Published

on

Reklama

„Vážení Piešťanci, najmä tí, ktorí ste ma volili a všetci, ktorí ste mi verili, rád by som sa veľmi pekne poďakoval. K 1.1.2024 sa vzdávam mandátu poslanca mesta Piešťany. Som pracovne vyťažený a momentálne sa necítim schopný vykonávať túto funkciu naplno, tak ako predtým. Kolegom držím palce a v prípade, že budú čokoľvek potrebovať veľmi rád pomôžem,“ uviedol J. Rybárik. Za poslanca zastupiteľstva bol zvolený po druhý raz. V uplynulom roku sa venoval najmä téme športu a rekonštrukcie zimného štadióna, tak aby mohol čím skôr slúžiť športovcom a verejnosti. Ako podnikateľ apeloval na to, aby samospráva v rámci prevádzky riešila aj príjmovú stránku projektu a správala sa ako dobrý hospodár.

Vo voľbách v roku 2022 dostal Jaroslav Rybárik 928 hlasov a skončil na siedmom mieste v druhom volebnom obvode. Potvrdil tak svoj mandát z rokov 2018 až 2022. Na uvoľnené miesto v zastupiteľstve by mal nastúpiť druhý náhradník v druhom volebnom obvode. Je ním Roman Chudý, ktorý kandidoval za stanu Život a od voličov dostal 629 hlasov. Prvým náhradníkom bol Marián Seitler (NEKA), ktorí v zastupiteľstve hneď po voľbách nastúpil namiesto Petra Jančoviča, ktorý sa stal primátorom.

Reklama

-th-

Reklama

Populárne články