Aktuality

Na tuningovom zraze mal útočiť iba policajt, ostatní sa prizerali

Published

on

Reklama

Vyšetrovanie napadnutia mladej dvojice na Carat Tuning Party v Piešťanoch nie je stále uzavreté. Polícia zatiaľ potvrdila iba to, že útočil jeden muž. Ostatní sa prizerali.

[singlepic id=42660 w=320 h=240 float=left]Mimoriadne agresívny útok na mladého muža a ženu nie je ani po takmer troch týždňoch vyšetrený. Inšpekcia ministerstva vnútra z neho podozrieva policajta slúžiaceho v Seredi. Peter Lazarov z komunikačného odboru ministerstva však nepotvrdil ani to, že je podozrivý postavený mimo službu.

Reklama

„Nakoľko stále prebieha vyšetrovanie, tak sa k jeho priebehu nebudeme bližšie vyjadrovať. Opätovne žiadame všetkých svedkov udalosti, aby sa prihlásili na čísle 158 alebo 0961306048,“ uviedol P. Lazarov.

Incident, pri ktorom utrpel početné zranenia 29-ročný muž a jeho o tri roky mladšia priateľka, sa stal v piatok 21. júna na Piešťanskom letisku. Dvojicu mala obkľúčiť skupina mužov pod vplyvom alkoholu. Jeden z nich najprv zaútočil na ženu, ktorá stratila vedomie. Potom sa pustil do jej priateľa. Po útoku ho hospitalizovali so silným otrasom mozgu a zlomeninami lícnych kostí.

Reklama

„Zo zhromaždených dôkazov vyplýva, že útočil len jeden páchateľ. Ostatní účastníci udalosti sa len prizerali,“ informovalo ministerstvo s tým, že k prípadu počas jeho vyšetrovania neposkytne viac podrobností.

Text a ilustr. foto: Martin Palkovič

REKLAMA

Populárne články