Aktuality

Na Bezovci sa lyžuje už na troch zjazdovkách

Published

on

Reklama

Krásne slnečné počasie, ktoré dnes (7.1.2011) dopoludnia vládlo, ste si mohli užiť  na lyžiach už aj v blízkosti Piešťan. Lyžovať sa dá na Bezovci a na Veľkej Javorine. Vďaka predchádzajúcim dňom, kedy v Piešťanoch pršalo, ale vo vyšších polohách snežilo, sa lyžiarske podmienky v spomínaných strediskách zlepšili.

[singlepic id=24128 w=320 h=240 float=left]Na Bezovci sú v prevádzke vleky LV 200, LV 300 a LV 600. Zalyžovať si teda môžete na ľahkej zjazdovke Dedovka, kde je 20 cm prírodného snehu a dobré podmienky, podobne ako na stredne ťažkej Lomenej zjazdovke (600). Na zjazdovke Chirana je 30 cm technického a prírodného snehu a veľmi dobré podmienky. Stredisko je otvorené počas pracovných dní od 9:00 do 16:00 h, cez víkendy môžete lyžovať už od 8:30 h. Večerné lyžovanie je od 17:00 do 21:00 h v stredu, štvrtok, piatok a v sobotu. Počas prázdnin a sviatkov sa lyžuje každý večer.

Reklama

Dobré podmienky hlási aj stredisko Veľká Javorina, kde spustili vleky do prevádzky dnes. Na zjazdovkách je 25 cm snehu a premáva veľká Poma a malý dolný vlek. V prípade, že by fúkal silný vietor nebude veľká Poma v prevádzke.

Prevádzkovatelia stredísk  na Pezinskej Babe, v Kálnici, na Starej Myjave, ani na Ahoji zatiaľ vleky nemohli spustiť pre nedostatok snehu.

Reklama

Autor: ht Foto: SKI Bezovec

Populárne články