Aktuality

Ľudia pre lepšie Piešťany chcú vydávať vlastný časopis

Published

on

Reklama

Traja mestskí poslanci založili občianske združenie. Jedným z ich cieľov je informovanie o dianí v Piešťanoch. Vyplýva to zo zasadnutia snemu, ktorý sa uskutočnil 30. januára.

Prvou aktivitou, na základe ktorej sa občianske združenie dostalo do povedomia bol protest pri Krajinskom moste, ktorý sa konal v septembri 2013. Následne v mesiaci október 2013 schválilo zastupiteľstvo Trnavského samosprávneho kraja financie na opravu mosta. „Napriek tomu, že túto opravu považujeme za nedostatočnú a uzavretie mosta na dva mesiace za neprijateľné, sme radi, že aj naša aktivita dopomohla k tomu, aby sa veci rozhýbali a kompetentní sa začali riešením situácie vôbec zaoberať,“ píše sa v tlačovej správe OZ Ľudia pre lepšie Piešťany.

Reklama

Jeho členmi sú aktuálne poslanci mestského zastupiteľstva Michal Hynek, Jozef Chudý a Juraj Brna. V najbližšej budúcnosti chcú okrem rôznych aktivít prinášať aj necenzurované informácie o dianí v Piešťanoch prostredníctvom web stránky www.lepsiepiestany.sk a cez vlastné tlačené periodikum s názvom Lepšie Piešťany.

,,Sme ľudia, obyvatelia mesta Piešťany, ktorým nie je ľahostajné dianie okolo nás. Snažíme sa ovplyvňovať veci okolo seba a pracovať v prospech obyvateľov mesta Piešťany,“ odkázali členovia. Každý, kto sa k nim chce pridať, nájde kontakty na ich web stránke.

Reklama

Text: Tlačová správa OZ Ľudia pre lepšie Piešťany (krátené), red

Populárne články