Aktuality

Inštitút fyzioterapie absolvovalo 95 bakalárov

Published

on

Reklama

Absolventi vysokoškolského štúdia v Piešťanoch majú uplatnenie v rehabilitačných centrách po celom slovensku. V piatok 11. júla takmer stovke z nich odovzdali v kine Fontána titul bakalár.

Reklama

Inštitút fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda existuje už deväť rokov. „Za jedno z najväčších pozitív Inštitútu fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie považujem vysokú uplatniteľnosť jej absolventov, aj keď niekedy v zložitých podmienkach, na trhu práce,“ citovala web stránka mesta rektora UCM Jozefa Matúša.

Ten v piatok odovzdal diplomy 95 novým bakalárom a vyjadril želanie, že Inštitút fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie UCM bude čoskoro ponúkať aj magisterský stupeň štúdia.„Úroveň vedomostí a kultivovanosť študentov sa zvyšuje rok čo rok. Tí skúsenejší odovzdávajú vedomosti nižším ročníkom. Kvalitu nášho vyučovania ohodnotil aj profesor Miron Malý, ktorý je od začiatku práve končiaceho akademického roka garantom štúdia na našej škole,“ povedal pre piestany.sk riaditeľ inštitútu Jozef Beňačka a dodal, že špičkový odborník na fyzioterapiu a liečebnú rehabilitáciu bude s inštitútom spolupracovať aj oficiálne.

Reklama

Text a foto: ts/mp

Populárne články