Aktuality

Hasiči likvidovali požiar auta

Published

on

Reklama

Nie príliš dobre bude na predvalentínsky deň spomínať majiteľ Mercedesu Vito, ktorý zachvátil v utorok 13. februára požiar. Auto horelo v prednej časti kabíny a hasiči museli pre jeho likvidáciu rozbiť okno, následne si s ohňom poradili pomerne rýchlo.

„Požiar automobilu bol ohlásený o 13:00 h na Krajinskej ceste. Po príchode hasičov na miesto udalosti, ktoré bolo spresnené na Nábrežie Kolomana Fodora bolo zistené, že vo vnútornej časti vozidla sa dymí. Hasiči pomocou náradia násilím robili okno na strane spolujazdca. Požiar sa nachádzal v prednej časti vozidla. Na lokalizáciu a likvidáciu požiaru bol nasadený jeden vysokotlaký prúd,“ informovala Júlia Kedrová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave.

Reklama

Podľa jej ďalšieho vyjadrenia bol priestor vozidla po uhasení ohňa skontrolovaný termokamerou. Príčina vzniku požiaru bola prevádzkovo-technická porucha. Následkom požiaru vznikla majiteľovi priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 1 000,- Eur. Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Piešťan.

-red- Zdroj a foto: KR HaZZ Trnava

Reklama

Populárne články