Aktuality

Cesta na Havran je uzavretá, horel tam autobus

Published

on

Reklama

Najmenej hodinu neprejdú vodiči cez Havran. Podľa našich informácií tam horel autobus, museli zasahovať hasiči aj zdravotníci. Polícia z oboch strán odkláňa dopravu.

AKTUALIZOVANÉ (26. marca o 16.35 h): Podľa informácií od krajskej hovorkyne policajného zboru je už cesta na Havran prejazdná v oboch smeroch. „Polícia na mieste zostala do príchodu odťahovej služby. Pre potreby naloženia autobusu, bude premávka v tomto úseku čiastočne uzavretá.“

Reklama

Podľa predbežných informácií požiarneho technika, došlo na autobuse k poruche na motorovej časti, ktorá začala horieť. V autobuse sa v čase požiaru nachádzal vodič a jeden cestujúci. K zraneniu osôb neprišlo.

DOPLNENÉ (27. marca o 10.00 h):  Autobus bol po príchode hasičov celý zachvátený požiarom, vodič sa ho snažil uhasiť. Informoval o tom krajský hovorca hasičov Tomáš Bilík. Na likvidáciu požiaru podľa jeho slov použili hasiči vysokotlakový prúd. Majiteľovi autobusu vznikla škoda približne 20-tisíc eur. Príčina je predmetom vyšetrovania. Ešte večer odtiahlo vrak z miesta špeciálne vozidlo.

Reklama

[youtube]http://youtu.be/bsCUy4v2u6k[/youtube]

 

Foto: M. Matyšák, V. Vrábel, KR HaZZ Video: V. Vrábel

Populárne články