Aktuality

Barlolamač robí marketing na kolene už desiatky rokov. Nechajte sa inšpirovať aj vy

Zástupcovia neziskových organizácií budú mať možnosť dozvedieť sa ako robiť marketing na kolene. Doslovnou inšpiráciou im k tomu môže byť aj Barlolamač, ktorý ho tak robí už dlhé desaťročia.

Published

on

Reklama

Workshop pre zástupcov neziskových organizácií a občianskych združení s názvom MARKETING NA KOLENE pripravuje marketingová agentúra iFocus. Ak hľadáte nové a inšpiratívne spôsoby, ako spraviť pre Slovensko viac a dosiahnuť svoje ciele, tento deň je ako stvorený pre vás.

Nezáleží na tom, či ste v marketingu začiatočník alebo už ste v rozbehnutom vlaku, tento event vás môže inšpirovať a posunúť ďalej. Na workshope budú hosťami zaujímavý spíkri ako napríklad Lívia Gažová (Čierne Diery), Diana Turňová (Centrum pomoci človeku), Miroslav Béreš (Úsmev pre druhých) a Michal Čuridlo (iFocus/Historické Hotely Slovenska), ktorí chcú s vami zdieľať rôzne skúsenosti a hodnotné rady.

Reklama

Tím špecialistov s vášňou pre digitálny marketing pre vás pripravil bohatý program:

14:00 Začiatok workshopu s úvodným slovom
14:30 – 15:00 Rady a tipy pre vaše sociálne siete – iFocus
15:00 Interaktívne zoznámenie
15:30 – 16:30 Ako úspešne zorganizovať fundraisingovú kampaň? – Lucia Malastová (DONIO)
16:30 Prestávka na kávu
17:00 – 18:00 Praktická diskusia

Reklama

Podujatie sa bude konať 21. marca 2024 od 14:00 do 18:00 h v Elektrárni Piešťany na Staničnej ulici, len kúsok od železničnej a autobusovej stanice.

Na workshop je potrebné sa bezplatne zaregistrovať na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfR-11Rx46RXwfz7JXDPiBRBcXgvDzwNRnr2wJyCSyXX2inAw/viewform. Počet miest je obmedzený.

TS / -red-

Populárne články