Súťaž

Spoznajte výhercov

Published

on

Reklama

Prvú súťaž portálu PNky.sk máme úspešne za sebou. Podmienky pre zapojenie sa do nej, splnili takmer štyri stovky čitateľov. Včera na sviatok svätých Cyrila a Metoda sme vyžrebovali víťazov, ktorím srdečne blahoželáme.

[singlepic id=995 w= h= float=left]Jednorazový vstup do komplexu parných a vodných kúpeľov Wellness Experience, bazénu a vírivky Hotela Majolika v Modre, pre dve osoby v cene 32 EUR, získava DESANA PETKOVÁ.

Reklama

www.hotelmajolika.sk/wellness

[singlepic id=996 w= h= float=left]Poukážku na nákup dámskeho oblečenia, bižutérie zna?ky Madonna a Mavi jeans v predajni W!WA FASHION v Piešťanoch v hodnote 20 EUR a bonus navyše štýlovú taška Madonna v hodnote 3,95 EUR získava MAREK ÁBEL.

Reklama

www.wiwafashion.sk

[singlepic id=993 w= h= float=left]Poukážku na nákup športového oblečenia v predajni ESCAPE ŠPORT v obchodnom dome Prior v Piešťanoch v hodnote 20 EUR získava ANDREA LAMBERT.

www.escapeshop.sk

[singlepic id=992 w=175 h=100 float=left] Poukážku na konzumáciu (chutný obed, alebo večeru) v reštaurácii BLUE-S v Piešťanoch v hodnote 20 EUR získava JARMILA LIPKOVÁ.

www.blue-s.sk

[singlepic id=994 w= h= float=left]Poukážka na nákup tovaru v predajni FASAIZOL Piešťany (farby, fasády, sadrokartóny, izolácie) v hodnote 15 EUR získava ŠTEFAN PAJO SILNÝ.

www.fasaizol.sk

Populárne články