Reklama

Na Bezovci sa pobeží Prekážkový beh – lákadlom sú aj peňažné odmeny

Published

on

Reklama

Chceli by ste si vyskúšať niečo nové, trochu sa pri tom zablatiť a ešte pri tom vyhrať aj nejaké peniaze? Máte šancu! Prvý ročník prekážkového behu určeného na otestovanie si svojej sily, vytrvalosti, rýchlosti a zručnosti sa uskutoční už 22. augusta o desiatej hodine.


Cross race ako sa tento pretek nazýva, niektorí poznajú aj pod menom licencovaný Sparťan race, bude zasadený do prekrásnej prírody pohoria Považský Inovec, do strediska Bezovec neďaleko Piešťan. Organizátori – Piešťanský CrossGym Piešťany a Agentúra Crea sľubujú okrem zaujímavého preteku pre dospelých s blatovými prekážkami, rebríkmi či ľadovou kaďou aj ľahký okruh pre deti.

Reklama

Víťazi budú odmenení PRIZE MONEY a pre tých najmenších sú pripravené sladké prekvapenia. Samozrejmosťou je tričko pri včasnej registrácii, nutričný balíček a občerstvenie po preteku a počas preteku.
Po vyhlásení výsledkov sa v zábave bude pokračovať do neskorej noci a pri dobrej hudbe, pivečku a vatre môžu pretekári i diváci analyzovať výsledky. Zahrá totiž aj známa piešťanská kapela Slniečko.

Pretek bude možné absolvovať v dvoch obtiažnostiach v kategóriach muži a ženy. Prvý, ľahší okruh, bude mať približne 3km (AMATER) a bude prichystaný pre tých, ktorí si netrúfnu absolvovať celý 6km dlhý beh s prekážkami (ELITE), určený pre väčších odvážlivcov.

Reklama

Trať povedie popri “chiranáckych” chatkách a bude pokračovať na 600 m zjazdovku na Bezovci, kratšia sa vráti späť rovnakým spôsobom a dlhšia bude pokračovať poza Šport chatu a detský vlek.

Bežať sa bude na čas, pričom každý bežec musí absolvovať všetky prekážky na trati. Kto prekážku nezdolá, bude penalizovaný trestným kolom. Víťaz bude pretekár/ka s najlepším časom. Pre víťazov sú pripravené hodnotné ceny a PRIZE MONEY.

Link na registráciu (do 8.8. zvýhodnené štartovné) – www.crossrace.sk/registracia.

TS

Populárne články