Reklama

Jumping NM oslavuje – príďte si zaskákať

Published

on

Reklama

Jumping NM oslavuje prvé narodeniny. Pri tejto príležitosti pripravili Sju & Gabča v nedeľu 8. júna open air podujatie v areáli na Zelenej vode. So skákaním prídu pomôcť ich kamarátky inštruktorky, ale bez vás, nadšencov tohto športu by to nebolo ono. Všetci ste srdečne pozvaní.

Reklama

Skákať na trampolínkach sa bude dvakrát po deväťdesiat minút, čiže to bude taký menší maratón. V prvej polovici sa predstavia  domáci inštruktori jumping nm a sju fitness pn.  V druhej polovici budú udávať tempo Zuzka Feltovičová z Dolného Kubína, Zuzka Suchá z Banskej Bystrice, Adriána Špičáková zo Žarnovice, Zuzka Hošová z Nemšovej a Katka Kuncová z Martina.

O hudbu sa postará DJ Sonic z Piešťan. Počas podujatia bude otvorený bufet a medzi cvičeniami sa bude podávať ovocie, pričom účastníkov čaká na záver sladké prekvapenie a tombola.

Reklama

Okrem skrášľovania tela cvičením si budete môcť nechať skrášliť aj tvár kozmetikou Mary Kay. K dispozícii je tiež ihrisko pre najmenších a veľa možností pre rodiny.

Akcia začína o 10.00 – vstup, 11.00 – prvá 90-minútovka, 12.30 – 13.00 prestávka – tombola , 13.00 – kým budeme vládať jumping :).

Rezervácie: www.jumpingnmv.zombi.sk

-PR-

Populárne články